Sarjakuvien kustantamisesta

wordkuvaRetsi hyppäsi haastateltavan housuihin jakaen ”Mantšuria opettaa”-pätkässä keväisiä kokemuksiaan. Tertsin haastateltavana hän tuo esiin nimen omaan pienkustantajan näkökulmaa. Puhutaan siis Reima Mäkisen Mantsuria – Mannerheimin tulikaste -albumista ja sarjakuvien kustantamisesta Suomessa.
Haastattelu kuvattiin helmikuussa 2019, muutama viikko kirjan julkistamisen jälkeen, ja sittemmin sarjakuvateos on löytänyt Sarjakuvan Toivo -tukkukaupan kautta tiensä Helsingin Akateemisen kivijalkaan sekä Suomalaisen kirjakaupan verkkokauppaan.

Sohvalla sivuttiin julkisuudessa käytyä keskustelua kirjakauppojen omistajuuteen ja valikoimiin liittyvistä ongelmista. Jos aihe kiinnostaa, kannattaa etsiä HS-kolumnisti Antti Majanderin kirjoituksia. Hän on jatkanut kevään mittaan asian käsittelyä lehden sivuilla.

Joku saattaa olla kiinnostunut seuraamaan myös sitä miten sarjakuvapoliisit vetävät vajaan tunnin mittaisen keskustelun lomassa sokeriöverit. Kun aihe on vakava, kakkuakin palaa. Tallenne on leikattu 23 minuuttin mittaiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s