Podcast 4: AYA – Elämää Yop cityssä

Episodi 4
Aiheenamme on nuorten naisten elämä, kun esittelyyn ja arvioitavaksi on otettu Marguerite Abouetin käsikirjoittama ja Clement Oubrerien piirtämä AYA – Elämää Yop cityssä. Arktinen Banaani julkaisi tämän kirjan suomeksi vuonna 2010. Tuttuun tapaan puheissa vilahtelee muitakin sarjakuvia (mm. Mämmilä, Love and Rockets, Tenavat) ja tekijöitä (Joan Sfar, Hernandezin veljekset, Lauzier, Bretécher, Hergé, jne).

Tällä kertaa puhe keskittyy vain yhteen sarjakuvaan, jolloin sisällön analyysissäkin päästään syvemmälle. Etenkin sarjan piirtäjän suoritus herättää sarjakuvapoliiseissa voimakkaita tunteita.

Vanhojen herrojen muisti pätkii varsinkin siinä kohdassa kun pitäisi puhua twerkkauksesta. Äänitasot ja tekniikka on vihdoin saatu kohdalleen. Jakson pituus on noin 51 minuuttia. (Edit 19.2.2017: Sound Cloudin ilmainen tila tuli täyteen, joten podcastit majailivat vajaan vuoden verran Google Drivessä. Googlen lopettua palvelun syksyllä 2016 siirryttiin archive.orgiin). Sarjakuvaradio – episodi 4, olkaa hyvä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s